18 oktober

Jesus sier: «Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Far uten ved meg.

Johannes 14:6

“JEG ER VEIEN, SANNHETEN OG LIVET”

Jesus sier Han er veien. Det finnes mange veier vi kan gå i livet, og de fører mange steder. Det er imidlertid bare en vei som fører til Gud, evig liv, en plass i himmelriket. Det er Jesus Kristus. Dersom vi tar imot Kristus, så leder Han oss inn på den smale sti. Motorveiene går alle til helvete, og mange er på vei dit med ekspressfart. Ingen andre veien fører til himmelen. Buddha, Hare Krishna, Mohammed, ingen av disse er mellommann mellom Gud og mennesker, bare Jesus.

Jesus sier Han er sannheten. Har du noen gang lurt på hva som er den absolutte sannheten? Guds Ord er sannhet, og vi kan stole på Ham. Hvordan kan vi vite at Ordet fra Gud er sannhet? Fordi Skaperen som har skapt hele universet bestemmer reglene og hva som er sannhet.

Jesus sier Han er livet. Kanskje du synes dette høres rart ut fordi du i høyeste grad er i live. Et liv med Kristus er imidlertid et liv på et helt annet nivå. Det er som å lese “The Neverending Story” og finne ut at DU er midtpunktet. Dessuten kan Jesus tilby deg evig liv, og det er selvsagt bedre enn evig fortapelse. Velg livet framfor døden!


 

Advertisements
%d bloggers like this: