23 november

For det er gått mange forførere ut i verden, slike som ikke bekjenner at Jesus Kristus er kommet i kjøtt og blod. Dette er forføreren, Antikrist!

2 Johannes 7

VERDENS FORFØRERE

Da jeg var liten husker jeg en serie på NRK med tryllekunstner Tore Torell. Han mantra var “verden vil bedras”. Dette er særlig sant på det religiøse området. Ikke bare finnes det mange som kommer med falske budskap innen kristendommen, men i tillegg har de andre verdensreligionene blitt vår naboer i vårt flerkulturelle samfunn.

Opphavet til det greske ordet planos er usikkert, men det betyr muligens omstreifende hjemløse. Disse passer til religiøse forførere som reiser rundt med sine sirkustelter hvor de preker sine budskap. Dette betyr ikke at alle omreisende driver med vranglære, men alt for mange omkringreisende predikanter har misbrukt Ordet og lovet mirakler og helbredelse, og flere ganger har dette vært svindel.

Navnet Anti-Krist står for dem som ikke bekjenner Kristus og oppfordrer menneskene til å søke åndelig tilfredsstillelse hos andre. Hus hva Jesus sa i Johannes 14:6. Han er DEN ENESTE VEIEN til Gud og til himmelen. Dersom noen sier noe annet er dette vranglære ifølge Bibelen.


 

Advertisements
%d bloggers like this: