30 november

Jeg har ennå mye å si deg, men vil ikke gjøre det med penn og blekk. For jeg håper å besøke deg snart, så vi kan snakke sammen ansikt til ansikt.

3 Johannes 13-14

JOHANNES AVSKJED

Til tross for at 3 Johannes var ett kort brev, så hadde Johannes mye usagt. Det er viktig å innse at ikke alt apostlene og de tidlige misjonærene skrev ble tatt med i Bibelen. Paulus skrev eksempelvis minst fire brev til kirken i Korint, men bare to er med i Nye Testamentet. Det Johannes hadde å si videre var kanskje av en så personlig natur at det ikke ville egne seg på trykk i Bibelen. Alt vi trenger å vite er at det vi trenger å vite er nedskrevet for oss i Bibelen.

Ingenting er bedre enn å snakke m ed noen ansikt til ansikt. Enkelte ting kan du ikke gjøre med en e-post, en beskjed på mobilen eller til og med en telefonsamtale. Har du noe veldig viktig å si, så fortjener det ofte at du tar tiden til å møte sammen med den det gjelder og snakke fortrolig sammen, med ekte medfølelse i stemmen og en ydmyk holdning. Dette vil bli satt pris på selv om budskapet kan være dårlig. Selv om det er i brevform eller på tomannshånd, så gjør den du snakker med oppmerksom på at du bryr deg om dem.


 

Advertisements
%d bloggers like this: