5 januar

“Og Gud sa: Jorden skal la gress spire fram, og planter som sår seg, og frukttrær som bærer frukt med frø i, hvert etter sitt slag. Og Gud så at det var godt.”

1. Mosebok 1:11

DU SKAL HØSTE DET DU SÅR

Når vi går videre i skapelseshistorien i 1. Mosebok 1, så finner vi at trær, blomster og dyr ble skapt “hvert etter sitt slag”. Dette er en av naturens lover som evolusjonen ikke har klart å motbevise.

Hvordan vet jeg hva som er et plommetre, epletre eller pæretre? Vel, jeg ser på frukten som vokser ut. Jeg vet også at trærne har forskjellige blader, men jeg er ikke avansert nok til å skjelne mellom trærne bare på grunn av bladene.

Hvordan ble plommene utviklet ved evolusjon? Var det et epletre som ble lei av å produsere epler, slik at det sa til seg selv “Nei, vet du hva! Nå vil jeg produsere plommer istedenfor!” Nei, selvsagt ikke!

Da Gud skapte verden, så gjorde Han det slik at epletrærne produserte epler, plommetrærne produserte plommer, og pæretrærne produserte pærer.

Det er sant at denne loven gjelder på åndelig og mellommenneskelig plan også. Som du sår skal du også høste. Se Galaterne 6:7. Disse ordene går igjen i 1. Mosebok 1 i versene 11, 12, 21,24 og 25.

Dersom vi er snille mot andre, er de vanligvis snille med oss. Hvis vi investerer tid og krefter med Gud, investerer Han tid og krefter med oss.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: