Barnas Bibel-nøkkel

Under Barnas Bibel-nøkkel kan du lese en liten andakt hver dag i et helt år. Alle dagene starter med et skriftsted som har men emnet å gjøre, og det vil sette nøkkelverset i en litt større sammenheng. Etter selve historien kommer “Hva med deg?” hvor jeg forsøker å fortelle hva historien handler om og hvordan dette angår den enkelte. Så følger nøkkelverset som ofte er viktige skriftsteder som er anbefalte dersom noen ønsker å lære skriftsteder utenat. Helt til slutt kommer nøkkelordene som er en kort og catchy frase som skal hjelpe barna å huske hva de har hørt om.

Andaktene er meget enkle og er ment å passe barn i flere aldre. Det kan være bra å lese dagens andakt for barna og forklare dersom det er noe som kan synes vanskelig å forstå. Dersom en ønsker det kan en klikke på en hel måned og skrive alt ut. Andaktene kan gis videre, men de skal ikke betales for. Alt på bloggen min er non-profit. Dersom noe på bloggen skal gis ut i bokform vil dette bli opplyst om, og det spesifikke innholdet vil bli fjernet. Disse andaktene vil alltid være tilgjengelige på bloggen min, men Dinosaurmannens Andaktsbok er nå gitt ut i bokform og er fjernet fra bloggen – unntatt en forklaring og henvisning til hvor den kan kjøpes.

Jeg håper at Barnas Bibel-nøkkel kan bli til velsignelse for noen der ute. Dersom dere skulle ha noen spørsmål, er dere velkommen til å ta kontakt med meg.

Mvh, Lars Haukeland

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: