Hvorfor tro på “aliens”?

Image result for aliens

Psykologi forskere ved North Dakota State University undersøkte nylig en undersøkelse om tro på utenomjordisk intelligens ((extra-terrestrial intelligence, eller ETI).

Til tross for at dette krever, som de påpekte, en villighet til å tro uten noe overbevisende vitenskapelig bevis, så fant de at  det var vanligere blant folk med lave nivåer av religiøsitet. Derfor skåret ateister og agnostikere høyere nivå av ETI enn dem med høyere religiøsitet (hovedsakelig kristne) troende. Det forskerne ikke påpekte var at det også var mer sannsynlig at ateister og agnostikere også trodde på evolusjon.

Fra denne og andre undersøkelser blir det konkludert med at motivasjonen for ETI tro ofte er et ønske om å finne formål og mening med livet. For dem som ikke øsker å tro på en Gud kan troen på intelligente “aliens” (spesielt dem som har reist til jorden og påvirket eller samhandlet med mennesker) mye mer trøstende enn den tanken at vi er alene i et univers som ikke bryr seg om oss.

I denne tiden da “E.T.” er en erstatningsreligion for mange, er solide bibelske svar som finner fornuftige forklaringer på mange rapporter og observasjoner livsviktig. Utgivelsen av CMI sin lovpriste dokumentar “Alien Intrusion“, basert på Gary Bates sin bok med samme navn som avslører det åndelige bedraget, velig godt timet. Se alienintrusion.com.


 

Advertisement
%d bloggers like this: