Ute-av-kroppen

Related image

Forskere har oppdaget at et psykedelisk narkotikum utvunnet fra Amazonas-planter forårsaker nær-døden-opplevelser. Tretten frivillige ble gitt stoffet DMT og opplevde “utrolig fred”, forsterkede sanseopplevelser, og følelse av enhet med universet. Da de frivillige fylte ut spørreskjemaer laget for å evaluere nær-døden-opplevelser, kunne man ikke skille svarene fra de 13 som hadde opplevd nær-døden-opplevelser.

Forskerne tror at psykedeliske stoffer kan gi litt innsyn til de lite forstått områdene av hva som skjer i hjernen ved slike anledninger. Denne forskningen hentyder at nær-døden-opplevelser blir forårsaket av en tilstand i hjernen, ikke faktiske paranormale fenomener.

Er antatte besøk til himmelen bare en sinnstilstand? Det er ikke lurt å basere forståelsen vår om det evige på subjektivt grunnlag, spesielt når de motsier Skriftene.

Apostelen Paulus, som besøkte himmelen, sa at det ville være upassende å fortelle om hva han så og hørte (2 Korinterbrev 12:4). I sitt Ord har Gud gitt oss det vi trenger å vite om det emnet (5 Mosebok 29:29, 2 Timoteus 3:16-17). Dersom vi søker etter spenningen fra skult kunnskap (det okkulte), så vil vi med vilje gå oss vill fra sannheten.


 

Advertisement
%d bloggers like this: