Diamanter fra verdensrommet

diamonds

I oktober i 2008 eksploderte en asteroide på himmelen over den nubiske ørkenen i Sudan, Afrika. Vitenskapsmenn som har studert fragmentene fra den, som inneholdt bittesmå diamanter, foreslår at asteroiden sannsynligvis kom  fra ett oppbrudd av en planet som eksisterte for milliarder av år siden i solsystemet vårt. I følge deres tankegang kunne bare en stor planet produsere presset som er nødvendig for å danne diamanter.

Vitenskapsmennenes tolkning av ødeleggelsen av en planet er plausibel, men der er ingenting i faktaene som indikerer at denne hendelsen, dersom den virkelig har skjedd, skjedde for milliarder av år siden. Dette er det eneste punktet hvor vitenskapsmennenes hypotese motsier Bibelens historie i 1 Mosebok. Diamanter kan bli dannet hurtig i ett laboratorium.

I tillegg til dette skulle ikke en katastrofalt planetær hendelse i solsystemet vårt overraske oss, ettersom Bibelen forklarer at hele skapelsen nå er fange til forråtnelse – og en slik hendelse kan kanskje hjelpe å forklare månenes hurtige bombardement av asteroider.


 

Advertisement
%d bloggers like this: