Noah trengte ikke en gigantisk T. Rex

How T. rex Came to Rule the World | Discover Magazine

Nye fossil oppdagelser har en viktig beskjed vedrørende Noahs ark. (Det er imidlertid ikke overaskende ar forskerne ikke innså dette selv.)

Forskerne fant en tåklo fra en babydinosaur i Alberta, Canada. Dette promtet dem til å analysere nærmere ett allerede kjent kjevebein fra en annen babydinosaut funnet i Montana i 1983. Med hjelp av moderne teknikker la forskerne merke til nøkkel-indikasjoner på at både tåkloen og kjevebeinet faktisk var fra fosterstadiet. For eksempel kunne man se at disse dinosaurene døde før de hadde klekket ut (dinosaurene la egg).

Dette viser oss at , som bladet LiveScience uttrykte det, “gigantiske apex rovdyr startet med en skall på størrelse med en mus.” Og, som en evolusjonær biolog forklarte, forskjellige tyranosaurer hadde ekstreme vekstrem vekstr, “klekket ut ikke særlig tyngre enn en huskatt, og vokste til størrelsen av en elefant på 15 år eller der omkring.”

Så Noahs jobb med å huse “T. Rex” (og andre dinosaurer kjent for sin store størrelse) på arken var mye lettere enn enkelte har forestilt seg. Parene Gud xendte til Noah kunne ha vært i eller like før ungdomstiden. Dette betyr at de var mye mindre enn modne voksne, men likevel istand til å klare seg selv på slutten av vannflommen.


 

Advertisement
%d bloggers like this: