20 oktober: Herren bærer oss hele livet

“Jeg er Han, helt til dere blir gamle, jeg vil bære helt til håret er grått. Jeg har alt gjort det. Jeg løfter, jeg bærer og berger.”

Jesaja 46:4

“Jeg er Han, helt til dere blir gamle.” Selv når du ser i speilet og ser at du forandrer deg — mer rynker, mindre hår, færre tenner — selv da, er jeg fremdeles Ham. Jeg er fremdeles uforandret, uforanderlig Gud.

Det var jeg, sier Gud, som bar deg ut av livmoren i din barndom. Og det er jeg, påminner Han oss, som fremdeles vil være her for deg når du blir gammel. Selv om styrken din og energien din avtar, så er jeg fremdeles i stand til å bære deg. Selv om håret ditt blir grått, så vil jeg forbli den samme.

Jeg løfter, jeg bærer og berger.” Istedenfor å kalle slutten på livet ditt som døden, så kaller Gud det for “berging”. Hvorfor det? Fordi når Herren bærer deg, så er døden bare en dør til et evig liv.

Her er sammendraget at Guds løfte: akkurat som jeg dannet deg i begynnelsen, er jeg istsnd til å bære deg og bære byrdene dine, til jeg til slutt frelser deg inn til et bekymringsfritt, byrdefritt, evig liv. Fordi jeg er uforanderlig, vil jeg alltid ha styrken til å bære deg, og fordi jeg er uforanderlig vil jeg alltid oppfylle alle løftene mine.

Har du forpliktet deg selv til de evige, uforanderlige armene til din Skaper og Herre? Armene Hans er de eneste som er sterke nok til å vare gjennom hele livet, og lange nok til å levere deg til det neste livet.


 

Advertisement
%d bloggers like this: