Storbritania eliminerer jenter

Image result for pregnancy

Dersom du er en baby og en jente, så er sjansene dine for å leve utenfor livmoren redusert.

Den britiske avisen The Independent undersøkte regjeringens nye prenatale testingsprogram og fant at “praksisen med kjønnsselektiv abort er nå så vanlig at det har påvirket den naturlige 50-50 balansen av jenter og gutter innen noen immigrantgrupper (fra Asia) og har ført til at det har forsvunnet mellom 1,400 og 4,700 jentebarn fra de nasjonale sensus registreringene i England og Wales.”

Selv om kjønnsselektive aborter er ulovlige i de fleste land, inkludert Storbritannia, så ser det ut til at foreldre misbruker den nasjonale helsetjenestens nye ikke-invaderende prenatale testen (NIPT). Den var ment for å søke etter genetiske forhold, men testen kan også avsløre en babys kjønn så tidlig som 10 uker gammelt.

Medlemmer av parlamentet, slik som Naz Shah, sloss nå for å få stoppet slikt misbruk. Dessverre er prognosen uhyggelig fordi det samme parlamentet støtter aborter for genetiske forhold. Når nasjonene fraviker Guds standard, som ser ethvert menneskeliv som en refleksjon av Guds bilde og verdt å bli forsvart og feiret, så taper alle (1 Mosebok 9:6, Salme 139:13).


 

Advertisement
%d bloggers like this: