31 mai: Se og tro på Sønnen

“For dette er min Fars vilje, at hver den som ser Sønnen og tror på ham, skal ha evig liv, og jeg skal reise ham opp på den siste dag.”

Johannes 6:40

Jesus kom for å oppfylle Hans Fars vilje (6:38). Denne “viljen”, som Jesus beskriver for oss, er ikke bare å åpenbare eller instruere Guds vilje; det er Guds forutbestemte resolusjon som helt sikkert vil gå i oppfyllelse.

Jesus Kristus selv, den andre personen i treenigheten, har innrullert seg selv til å utføre perfekt det formålet som Faderen har sendt Ham inn i verden for. Der finnes ingen mulighet for at Jesus har holdt ut sin inkarnasjon og korset og så feilet med å oppfylle alt Han kom for å gjøre.

Som et resultat, sier Jesus, vil alle som ser Sønnen og tror på Ham ha evig liv. Der finnes ingen unntak.

Kanskje du har sett deg selv som for skitten, eller uverdig, eller feilaktig for å håpe på tilgivelse og helbredelse og frelse. Men Jesus lover umiskjennelig og forsettlig evig liv til ethvert individ som tror på Ham — samme hvilken familie du kommer fra, hvilke feil du har gjort, eller hvor dypt nede du føler deg.

Og jeg skal reise ham opp på den siste dag.” Jesus vil ikke bare reise opp syndere fra de gjørmete hulene i fortiden deres, men Han vil endelig og kraftfullt reise dem opp fra graven en dag.

Denne frelsen, som Gud planla og Jesus oppnådde, er en komplett frelse. Det evige livet som er lovet inkluderer en oppstandelse av kroppen din på den siste dagen.

Er denne frelsen din? Har du sett og trodd på Sønnen?


 

Advertisement
%d bloggers like this: