Utenomjordiske meninger

Bilderesultat for space

Ukebladet Scientific American har publisert en liste med svar fra forskjellige vitenskapsmenn på det som blir kalt “20 Store Spørsmål om Menneskehetens Fremtid”. det er ikke overraskende at bare evolusjonære valg blir gitt og at man forsetiller seg “håpet” for menneskeheten et eller annet sted ute i galaksen.

Den britiske kosmologen og astrofysikeren Martin Rees ga denne oppriktige evalueringen når han adresserte et spørsmål om håpet for menneskeheten utenfor jorden:

“Jeg tror det er en farlig illusjon å se for seg masse-emigrasjon fra jorden. Der finnes ingen andre steder i solsystemet som er like behagelig som toppen av Everest eller Sør Polen. Vi må adressere verdens problemer her.” Foruten dette foreslo han at i fremtiden ville privat finansierte eventyr kunne bo på Mars og andre steder, og at de til slutt ville bli en ny art.

På spørsmål om kolonisering av verdensrommet svarte NASA planetarisk beskyttelsesoffiser Catharine Conley at det var  “veldig langt inn i fremtiden” på grunn av det store antallet tekniske problemer som må løses.

Se disse beregningene i kontrast med det Skriftene forteller oss om verdenen vår og oss selv: “For så sier Herren, som skapte himmelen, han som er Gud, som formet jorden og laget den, han som grunnla den og ikke skapte den tom, men formet den til å bo på: Jeg er Herren, ingen annen.” (Jesaja 45:18).

For mer informasjon om hvor perfekt jorden er tilpasset liv, se creation.com/earth-design.


 

Advertisement
%d bloggers like this: