Plante funnet på månen

Image result for moon

Okay, det er litt misvisende. Planten ble ikke bare oppdaget; den ble plassert der. Da kinesiske vitenskapsmenn sjekket bilder sendt tilbake fra deres Chang’e månesonde, så de at et bomullsfrø hadde spiret inni en forseglet, temperaturkontrollert beholder, som de hadde plassert inni sonden og fylt med vann, jord og luft fra jorden. Så teknisk sett fant de en plante på månen – den første planten som har spirt og vokst på “overflaten” til en annen verden.

Eksperimentet bar seks forskjellige organismer i et beskyttet, jordliknende miljø. Dens formål var å studere elementene som var nødvendig for å bygge en selvopprettholdende habitatt på månen som et skritt mot å kolonisere andre planeter.

Månen er livløs og ubeboelig. Den eneste måten til å opprettholde liv der er ved å transportere forholdene fra ett sted som Gud designet til å bli bebodd, jorden (se Jesaja 45:18). Eksperimenter som dette minner oss om at Gud skapte naturen til å bli utrolig motstandsdyktig, og menneskene å være resursfulle og kreative, til og med til det punkt å utvide vår mulighet for å leve andre steder enn jordens overflate.


 

Advertisement
%d bloggers like this: