SETI rapporterer… ingenting

Image result for outer space

SETI (Search for ExtraTerretrial Intelligence) prosjektet har gitt ut en rapport som sier at det er mulig at de aldri vil finne noe “der ute”.

Teamet analyserte signaler fra en gruppe ab 692 utvalgte stjerner men fant ikke noe “intelligent liv”. Et medlem sa: “Det er som å finne en nål i en høystakk. Men vi vet ikke hvor mange nåler der er der.” Tidligere hadde det som hadde virket som håpefulle tegn blitt omgjort til flaue misforståelser.

En betraktelig økning i finansiering fra den russiske milliardæren Yuri Milner har økt drivkraften til å søke videre etter liv utenfor jorden, men til og med ukebladet  New Scientist er pessimistisk til et positivt resultat.

Det er rapportert at både Avi Loeb fra Harvard universitetet og Claudio Grimaldi fra det sveitsiske føderale instituttet av teknologi i Lusanne har uttalt at søkingen kan til slutt vise seg å være fruktløs.

Noe som ikke er fruktløst er søken etter Gud Skaperen som har allerede avslørt at Han er den intelligente kilden som livet kom fra når Han skapte Adam fra jordens støv.


 

 

Advertisement
%d bloggers like this: