Ikke fra Afrika eller Europa

Image result for noah's ark

Noen internasjonale vitenskapsmenn har laget oppstyr om den nåværende historien om menneskelig evolusjon ved å hevde at de første førmenneskene dukket opp i Europa, ikke Afrika. De baserer hypotesen sin for det meste på to fossiler: en underkjeve med tenner funnet i 1944 i Hellas og en øvre premolar tann funnet i 2009 i Bulgaria.

Påstanden deres avhenger av de evolusjonære “tidsaldrene” som de har tildelt fossilene – ca. 7,2 millioner år, omtrent 200,000 år tidligere (eldre) enn den afrikanske historien. Den avhenger også av størrelsen og formen av tennene, som de sier er karakteristiske mennesketenner.

Men fossilene ble funnet i sedimentære avstøpninger som også var rikholdige med fossiler av landdyr.

Disse fossilene blir forklart ab bibelske hendelser. Sedimentene ble avstøpt veldig sent under syndefloden. Dyr og mennesker, overveldet omtrent seks måneder tidligere mens flommen steg over hele jorden, fløt oppløst rundt i vannet og ble begravet da vannet sank tilbake nesten helt til hvor det startet. Folk utviklet seg ikke i Afrika eller Europa, men kom ut fra Noahs ark omtrent 4,500 år siden etter at flomvannet hadde sunket ned.


 

Advertisement
%d bloggers like this: