Dag 2: Stadig vekst

“Den rettferdige spirer som palmen. Som en seder på Libanon vokser han.”

Salme 92:13

Gud krever ikke at vi er perfekte, selv når vi blir eldre.

Og vi kan vokse like mye fra feilene våre som vi kan lære fra våre suksesser.

Ettersom årene går og høsten nærmer seg er det viktig å legge fra seg ungdommens pynt. Når din utvendige attraktivhet begynner å avta, så er det viktig å la Hans store skjønnhet blomstre inni deg. Så kan du fortsette å vokse på flere positive måter hver ny årstid.

En av hemmelighetene ved vekst er å aldri miste den stille plassen inni deg, den stille havnen hvor Herren holder til. Gled deg over gamle minner. men ikke verdsett noe mer enn Gud og den verdien Han setter på hver dag.

Vi burde ikke bare flyte gjennom livet slik en planke driver nedover en elv. Ei heller burde vi sette oss tilbake å vente på at livet skal ta slutt. Vår bønn må være at Han må vokse, men vi må avta. Tror du at du allerede er perfekt? Det vil nok ikke skje i dette livet. Gud, som har begynt et godt arbeid i deg, fortsetter å forme deg for hver dag som går. Først når evigheten kommer vil vi være perfekte i våre nye legemer.

Herren er den som har lovet at Han vil aldri slippe deg og ikke forlate deg. Hans kjærlighet for deg er evig. Ikke gi opp selv enn hvilken sesong du befinner deg i. La Herren jobbe med deg. Ikke stritt imot. La Han forme deg. Voks til noe vakkert i Herren.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: