Flom-løper kunne ikke løpe fra flommen

Image result for flood of noah

De fossiliserte hale- og fotbenene til en dinosaur på størrelse med en kalkun ble oppdaget i 2005 på kysten av Victoria, Australia. Den har blitt gitt et nytt artsnavn, Diluvicursor pickeringi, som betyr Pickerings flom-løpende dinosaur.

“Flom-løper” aspektet ved navnet kommer fra at fossilet har blitt funnet i steinlag som tydeligvis har blitt deponert av hurtigrennende vann. Den sterke kraften i flomvannet under syndefloden begravet ikke bare Diluvicuror, men en horde med andre virveldyr også, alle viklet inn i en masse med planteavfall, inkludert store trestammer – en eksponert fossiltrestammew målte fem meter lang. Og mengden med sedimentær opphopning var stor, som bevis, for eksempel, på en nå kullifisert trestump med en rot som var helt begravet i en oppreist positur.

Dessverre ignorerer evolusjonistene denne “eldgamle stammeklemmen”, liknende til flere andre begravelsesmønstre sett i fossiler verden rundt, som bevis på en enkelt, global hendelse – som den verdensomspennende flommen i 1 Mosebok 6-9. I den hendelsen var eneste tilfluktsstedet for Dluvicursor å være om bord på arken med Noah, for ingen “flom-løper” kunne løpe fra den flommen. Og denne siste fossilnyheten er en påminnelse om at alle dinosaurer var store – en nøkkelpunkt når det kommer til å finne ut hvordan alle dinosaurene kunne få plass på arken. (Mega dinosaurer kunne ha blitt tatt om bord som barn/ungdommer.)


 

Advertisement
%d bloggers like this: