Smarttelefon sonogram

Image result for smartphone songram

Snart kan ventende mødre være i stand til å bruke smarttelefonene for å se live video av deres ufødte babyer. Den unike ultralyd teknologien ble utviklet av PulseNmore LTD, ett israelsk oppstartsselskap.

Potensialet til moderne teknologi er virkelig fantastisk, inkludert fordeler som utviklerne aldri hadde forutsett.

Israel Meisner, sjefen for Obstetics Ultrasound Unit ved Rabin Medisinske Senter, forklarer det umiddelbare formålet: “Den nye utviklingen har en stor fordel, som er den beroligende effekten. Av og til føler ikke mødrene noen bevegelse, ringer til legen deres og blir fortalt at de må gå til legevakten. Her er valget å legge en telefon på magen hennes og se babyen hennes.”

Meisner advarer at denne teknologien trenger å bli brukt på rett måte. Den burde ikke bli brukt for å sjekke defekter i svangerskapet. “Dette er en enhet med det eneste formålet er å roe ned en kvinn, å gi henne en mulughet til å se fosteret hennes, koble til den når hun er stresset, og forstå at det ser ok ut.”

Skaperne venter fremdeles på godkjenning fra Israels helsedepartement, enheten vil komme ut i detaljhandelen for ca $ 190 (ca 1600 kr) og kan bli brukt for 25 ultralydsjekker.

Bare å se deres ufødte barn har en stor påvirkning på mødre mens de bevitner Skaperens fantastiske design av en levende person, skapt i Hans bilde. Når kvinner som tenker på abort ser babyen på ultralydskjermen, så forandrer de ofte mening. Selv om den ikke ble designet for p forhindre aborter, så har denne ultralydenheten evne til å minne kvinner på at babyen deres ikke bare er en klatt med vev, men ett menneske som er “underfullt laget” av Gud.


 

 

Advertisement
%d bloggers like this: