10 august

Txt: Johannes 14:1-6

ET HJEM I HIMMELEN

“Hva gjør du på, mamma?” spurte Camilla da hun kom inn på vaskerommet. Camillas mor stod med bakdøren åpne og stirret inn i garasjen.

“Hysj,” sa mor. Så kalte hun på Camilla ved å krøke pekefingeren.

Nysgjerrig listet Camilla seg bort til moren. En fugl fløy inn i garasjen med et strå i nebbet. Sammen kikket Camilla og moren på at to fugler bygget et rede på en av bjelkene i garasjen.

Plutselig nøs Camilla, og fuglene fløy vekk. “Å, jeg beklager, småfugler. Jeg mente ikke å skremme dere vekk,” sa Camilla.

Camillas mor lukket døren, og begge gikk tilbake til kjøkkenet. “Hvilken type fugler var det, mamma?” spurte Camilla.

“De fuglene er låvesvaler,” sa mor.

“Tror de at garasjen vår er en låve?” spurte Camilla.

Mor lo. “Jeg vet ikke,” sa hun, “men de bygger et gjørme rede på et utmerket sted for den kommende familien deres. Det er gøy å se på når de bygger deres spesielle, lille hjem, ikke sant?”

“Et gjørme rede!” utbrøt Camilla. “Det høres ikke så spesielt ut for meg!”

Mor smilte. “Det er antakeligvis fordi du ikke er en låvesvale,” sa hun. Etter en stund la hun til “Visste du at noen lager et spesielt hjem til deg?”

Camillas øyne ble store. “Virkelig? Hvem da?”

“Jesus,” svarte mor. “Jesus døde for syndene dine slik at du kan leve i himmelen med Ham. Han forbereder et spesielt hjem for deg der.”

“Bare for meg?” spurte Camilla med et glis.

“Jesus forbereder et spesielt hjem for alle som har stolt på Ham som Frelser. Er ikke det et fantastisk løfte?” spurte mor. Camilla nikket.

Hva med deg?

Forbereder Jesus et spesielt hjem for deg? Det gjør Han dersom du har tatt imot Ham som Frelser. Har du gjort det? Dersom du ikke har gjort det, hvorfor ikke gjøre det i dag?Det er fantastisk å vite at du en gang vil være i himmelen sammen med Ham. (Se “Kristen på 1-2-3” under “Barnas Bibel-nøkkel”)

I min Fars hus er det mange rom. Var det ikke slik, da hadde jeg sagt dere det- For jeg går bort for å gjøre i stand et sted for dere.

Johannes 14:2

Dagens nøkkelord: JESUS FORBEREDER ET SPESIELT HJEM FOR DEG

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: