6 november: Frikjøpt av Kristus

“Men Kristus kjøpte oss fri fra lovens forbannelse da han kom under forbannelse for vår skyld. For det står skrevet: Forbannet er hver den som henger på et tre.”

Galaterne 3:13

Gud er hellig. Gud er perfekt. Og fordi Gud er perfekt, så krever Han perfeksjon fra oss. Han reflekterer sin perfekte forventning for oss i den perfekte loven Han ga oss.

Men vi har ikke adlydd Guds lov på en perfekt måte; så nå har vi perfekte problemer. Vi har et forferdelig dilemma fordi vi er syndere som daglig må gjøre opp for oss selv overfor en hellig Gud for de syndige gjerningene våre. Hvilket håp har vi om å overleve dommedagen som Gud sier skal komme?

Det eneste håpet i hele verden er at syndene dine ble betalt av Kristus da Han døde på korset. Fordi dersom Kristus døde for deg, så har Han tatt all straffen for alle syndene dine på seg selv.

Forbannelsen som loven krever ble lagt på Kristus da Han hang på korset. Dersom syndene dine ble lagt på Kristus, så har straffen din blitt betalt, og du har blitt frikjøpt fra lovens forbannelse! Det fines ingen bedre nyheter enn å vite at de som er i Kristus nå er velsignet fordi Kristus har tatt deres forbannelse på seg selv.

Hva er ditt håp? Vil du stå alene foran Gud, eller blir du representert av Kristi ferdiglagte soningsverk? Dersom du tilhører Kristus, så har Kristus frikjøpt deg, og blitt til en forbannelse istedenfor deg.


 

Advertisement
%d bloggers like this: