25 juni

Txt: Romerne 10:9-13

INVITASJON NØDVENDIG

Wenche åpnet døren ivrig da noen av venninnene hennes ankom pysjpartyet hennes. “Ta bagasjen deres til stuen – det er der vi skal sove,” fortalte hun jentene, “og forsyn dere til ‘småknasket’ til alle har kommet. Så skal vi leke noen leker.”

Snart var familierommet fylt med soveposer og jenter i pysjamas. Wenche så seg rundt. “Jeg lurer på hvorfor Julia ikke har kommet enda,” sa hun. “Jeg er sikker på at hun planla å komme. Jeg skal ringe henne for å høre om hun er blitt syk.” Wenche tok frem mobilen og ringte Julias nummer. Hun ble overrasket da Julia svarte telefonen. “Hei Julia,”  sa Wenche. “Du har vel ikke glemt pysjpartyet mitt vel? Jeg hadde trodd du ville ha vært her for lenge siden. Kommer du ikke?”

“Vel… jeg… eh,” stammet Julia. “Jeg… jeg fikk ikke noen invitasjon eller noe, så jeg trodde at jeg ikke var invitert.”

Wenche følte en smerte inni brystet sitt. “Selvsagt vil jeg at du skal komme! Jeg har snakket så mye til deg om selskapet at jeg trodde du automatisk var invitert. Vær så snill å kom!”

“okay! utbrøt Julia ivrig. “Jeg skal få pappa til å kjøre meg bort!”

Senere den kvelden samlet Wenches mor jentene sammen for en liten andakt. “Jeg tror at vi kan alle lære noe fra den misforståelsen som skjedde her i kveld,” begynte hun. “Julia visste om selskapet, og hun likte at Wenche likte henne, men hun hadde faktisk ikke blitt invitert. Hun kom ikke før hun mottok en invitasjon – og vi er så glade at hun er her nå.” Hun smilte til Julia, så fortsatte hun å snakke. “Akkurat som Julia ikke kom til selskapet uinvitert, så kommer ikke Jesus inn i livene våre uinvitert,” sa mor. Hun fortsatte å forklare at Jesus døde på korset slik at de kunne ha evig liv i himmelen.

“Jesus sier aldri nei til en invitasjon for å komme inn i noens hjerte og liv,” la mor til mens hun lukket Bibelen. “Dersom noen av dere jenter har lyst til å invitere Ham inn i livene deres her i kveld, så snakk med meg etter vi har bedt. Jeg skal med glede snakke med dere om det.”

Hva med deg?

Har du bedt Jesus om å komme inn i livet ditt? Du inviterer Ham ved å tro på Ham, og akseptere hva Han har gjort for deg. Før du gjør det, så står Ham og venter. Når du tar imot Jesus, kommer Han inn i hjertet ditt og livet ditt, og Han lover å alltid være med deg! Hvorfor inviterer du ikke Ham inn i livet ditt i dag? (Se “kristen på 1-2-3” under “Barnas Bibel-nøkkel).

Se jeg står for døren og banker. Om noen hører min røst og åpner døren, da vil jeg gå inn til ham…

Johannes åpenbaring 3:20

Dagens nøkkelord: INVITER JESUS INN I LIVET DITT

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: