Vanndrager forandrer seg hurtig

Image result for water dragon

Australsk vanndrage

Australske forskere har identifisert “hurtig genetisk og morfologisk differensiering” i vanndrager (Intellagama lesuerii) i flere byparker på Australias solskinnskyst.

Forskerne sa at liknende “hurtig evolusjonær forandring” har blitt observert i skaninger isolert på skjærgårds- og sjø øyer. De konkluderte med at forandringene som er observert i vanndrager var et tilfelle av hurtig evolusjon som “kanskje med tiden kan favorisere tilpassende forskjeller”.

De sier at befolkningen viste betydelig forskjeller i “relativ kroppsstørrelse, relativ  hode og lem morfologi ag relativ forlem og baklem lengde”.

Informerte kreasjonister har lenge visst at naturlig utvelgelse lett kan forårsake store variasjoner i korte perioder. Fordi den handler på den skapte genetiske informasjonen som allerede er tilstede, så støtter ikke disse forandringene molekyler-til-menneske evolusjon (for eksempel ingen ny informasjon er lagt til). Videre er slik artsdannelse hurtig og hjelper oss faktisk å forstå hvordan et begrenset antall typer dyr på arken kunne raskt skape mangfold etter syndefloden. Men, til slutt; vanndrager vil alltid være vanndrager!


 

Advertisement
%d bloggers like this: