“Djevelsk” planet som ikke skulle finnes

Image result for hellish planet

En ny, stor gassplanet, på størrelse med Neptun, har blitt oppdaget “for nær” sin foreldre-stjerne, noe som forklarer hvorfor astronomene ble sjokkert over å oppdage den.

Ifølge den kjente planetdanningsteorien skulle den ganske enkelt ikke ha eksistert! I tillegg har den blitt antatt å ha en masse 20 ganger større enn jordens, og en overflateteperatur på omtrent 1000 grader Cesius. Ikke rart at den har blitt gitt kallenavnet “Den Forbudte Planet” som kan “smelte et menneske på under et sekund”.

Varm som den er, dersom den var titalls av millioner av år gammel slik som evolusjonen foreslår, så burden denne planeten, som for det meste består av gass, ha blitt neste helt fordampet på grunn av den sterke, varme strålingen som kommer fra den nærliggede stjernen.

Forskerlederen, Dr. Richard West fra University of Warwick, forklarte: “Denne planeten må være tøff, den er akkurat i den sonen hvor vi hadde regnet med at planeter på størrelse med Neptun ikke kunne overleve”.

Men der er den likevel! Dette burde få folk til å tenke om igjen på den standardmodellen om planetformasjonsteori. En enkel forklaring er at den ikke er så gammel, og at Skaperen er ansvarlig for den store variasjonen Ha har plassert på himmelen.


 

Advertisement
%d bloggers like this: