Kreasjonstisk “barnemishandling”?

Bilderesultat for child abuse

De anti-religiøse stjernene i den nye dokumentar stilerte filmen The Unbelievers har kastet rundt uttrykket “barnemishandling” for å karakterisere foreldre eller lærere som sier til barna at evolusjonen er en myte. Bortsett fra det faktum at slik språkbruk minimaliserer virkelig barnemishandling, så viser denne filmen hvordan innsatsen mot bibelsk skapelse har øket.

Men denne påstanden kunne ventes fra den berømte britiske ateisten Richard Dawkins og den amerikanske astrofysikeren Lawrence Krauss, målrettede evolusjons evangelister. Nå som de florerer i popkulturen med lektyrer, og nå er i en teatralsk film, så viser de hvor høyt de avskyr bibelsk sannhet – og de tror virkelig at den sannheten mishandler barn.

I The Unbelievers argumenterer Krauss at kreasjonistiske lærere i skoler og hjem er barnemishandlere. Dawkins har beskrevet dem andre steder som barnemishandlere, og i filmen sier han “Vitenskapen er vakker. Religion er ikke vakker. Den kommer i veien.”

Krauss hevder at alle menneskenes syn på vitenskapen burde bli gjenstand for spørsmål. Hvor ironisk det da er at han ikke bruker det prinsippet til hvilken som helst skolelærer innen vitenskap som tør å sette spørsmålstegn ved validiteten ved evolusjonen i klasserommet.

Det skjer en stor tragedie når sekulære aktivister aktivt forteller ungdommen at livet ikke har noen mening eller formål, og at alt ender i intet. Dette håpløse synet tar ikke bare livsverdien fra en, men har forferdelige konsekvenser. I mellomtiden, vil professor Hawkins og Krauss påkalle regjeringen for å redde barna fra grepet til kreasjonistiske foreldre og lærere?

Advertisement
%d bloggers like this: