Sensurerer barn fra skapelsen

Image result for children wondering

En ledende ateistisk organisasjon, Freedom from Religion Foundation, har nylig lagt inn en klage til skoledistriktet i Kansas City, Missouri, USA. Den påstod at en syvende-klasse lærer fra Smith-Hale Middle School har begått et veldig alvorlig konstitusjonelt lovbrudd – å undervise i skapelseslære og så tvil om evolusjonen og jordens alder.

Klagen tok også opp tre spørsmål som læreren hadde tatt med i en test (lærerens var i parantes):

  1. Overgangsformer har blitt funnet blant fossilene for alle dyr (feil);
  2. De som støtter katastrofe teorien tror på at artene kom plutselig og at jorden er yngre (sant):
  3. Der finnes ingen beviser for at mennesker og dyr har levd på samme tid (feil).

Klagen fortsatte å hevde at å lære om skapelsen og til og med intelligent design på en offentlig skole var lovstridig og ukonstitusjonelt, siden det var religion og ikke vitenskap. Det oppfordret skoledistriktet til å ta passende korrigerende tiltak.

Fiendene til evangeliet vet at evolusjon og jordens alder er et nøkkel emne, og de sensurerer aktivt ethvert forsøk på å eksponere studentene for tvil om evolusjonen i vitenskapelig undervisning. Det er ikke realistisk for foreldrene å forvente  at barna deres skal komme ut fra offentlig skole uskadd dersom de ikke aktivt utstyrer dem med bibelsk baserte svar som viser hvordan vitenskapen støtter Bibelen.


 

Advertisement
%d bloggers like this: