Barnebok om demoner

A Children's Book of Demons: Leighton, Aaron: 9781927668665 ...

Den nylig utgitte “A Children’s Book of Demons” (“En Barnebok om Demoner”) lærer barn å tilkalle 72 demoner, fullstendig med fargefulle illustrasjoner. En Publisher’s Weekly beskrivelse sier: “Leighton (forfatteren) integrerer et praktisk håndverk til denne lekne guiden som inviterer leserne til å fremkalle skånsomme demoner ved å skrive ned tegnene deres, noe som fungerer som et ‘telefonnummer’ rett til ånden.”

Hver side lærer barna å påkalle demonene for spesielle oppgaver, slik som å omgjøre den mater de liker minst til noe de elsker, eller å få noen de ikke liker til å forsvinne.

Boken framstår å bare hengi seg til at barns lunefulle lyster, men selv å late som om man samhandler med en demonisk åndeverden går imot Bibelens strenge advarsel om å unngå trolldom (Galaterne 5:19-20) og frastå fra alt som synes å være ondskap (1 Tessalonikerbrev 5:22). Skriften lærer at hele den usynlige åndeverdenen er virkelig, og at vi sloss mot onde makter som troende (Efeserne 6:12). Barn trenger å bli opplært fra 1 Mosebok og gjennom hele Skriften at Satan og hams demoner bare ønsker å skade dem, mens troende har en større kraft, Jesus Kristus, inni seg.


 

Advertisement
%d bloggers like this: