Homo erectus seilte på havene

boat-2

Ett nytt forslag har blitt gitt som foreslår at Homo erectus ikke bare brukte språk til å kommunisere, men var sofistikerte sjømenn som lagde sjøfartøyer.

Home erectus levninger er blitt funnet på Kreta og andre øyer. For å få noen til disse plassene må de ha vært i stand til å bygge fartøyer som var sjødyktige, utvikle sofistikert sjøfartsteknikker, og reise betraktelige distanser over åpent hav.

Å nå noen av disse øyene vil ha krevd å seile mot sterke strømninger, en oppgave som bare er mulig med koordinert padling som involverte 20 eller flere idivider. Men slik koordinasjon krever språk og kommunikasjon.

Noen evolusjonister vil få deg til å tro at dersom en skapning kommuniserer som mennesker, navigerer ved å bruke sjøfartsferdigheter som menneskene, og bygger båter som mennesker… så er de ikke mennesker! Det kommer derfor ikke som noen overraskelse at , etter å ha konkludert at Homo erectus er i stand til å gjøre alle disse tingene, går forfatteren likevel tilbake til den evolusjonelle fortellingen at Homo erectus var laverestående mennesker, mindre utviklet enn det moderne mennesket (Homo sapiens).

Det er ikke overraskende at noen evolusjonister selv finner det vanskelig å tro at Homo erectus kunne ha gjort alle disse tingene, siden dette ville plassere opphavet for språk, sammen med sjøfart, tilbake i evolusjonær tid med over en million år! Som ett resultat foreslår noen av disse at Homo erectus kan ha ankommet disse øyene ved bruk av føåter laget av vegetasjon som har blitt revet løs av tsunamier.

Denne indikasjonen av sofistikert sjøfart er del av det akkumulerte beviset at Homo erectus (som til og med noen evolusjonisteksperter har sagt burde bli omdøpt Homo sapiens) var bare en mer post-flom folkegruppe, ikke våre førmenneskelige lavere utviklede forfedre.


 

Advertisement
%d bloggers like this: