Dag 31: Strålende skjebne

Se, jeg gjør noe nytt! Nå skal det spire fram. Skal dere ikke kjenne det? Ja, jeg vil gjør vei i ørkenen, strømmer i ødemarken.”

Jesaja 43:19

Bilet er så sterkt, og jeg vender tilbake til det gang på gang – det profetiske ordet Gud gir Sitt folk i 5 Mosebok 33:27

En bolig er den eldgamle Gud, og her nede er evige armer.”

De evige armene er alltid under oss – de evig sterke armene til Herren. Og derfor vil Han alltid si:

Like til deres alderdom er jeg den samme, og til dere får grå hår, vil jeg  bære dere. Jeg har gjort det, og jeg vil fremdeles løfte dere, jeg vil bære og redde dere.”

Jesaja 46:4

Dette er Herrens løfte – “like til deres alderdom… og til dere får grå hår.”

Sammen med oss er Den Gamle av Dager som aldri forandres, som aldri blir gammel, aldri blir trøtt, aldri blir syk eller utslitt! Han kommer alltid for å styrke, oppmuntre og trøste oss. Han forlater oss aldri eller svikter oss. Denne som kom gjennom døden for aldri å dø igjen – Han vil ønske oss velkommen hjem. Som Billy Graham sa ved Dawson Trotmans båre, som hadde druknet da han reddet livet til en druknende jente. “Et øyeblikk, det mørke vannet, neste øyeblikk, Frelserens ansikt.”

Inni deg er kraftens Ånd, av overnaturlig styrke. Inni deg er Kristus, som vant over synden og døden – den Ene som er selve livet ditt, det oppstandne evige livet ditt. Foran deg er en fantastisk fremtid, en strålende skjebne.

Fokuser hjertet ditt på din Elskede. Stol på Hans nærvær.

Dersom du tilhører Kristus, så har du En som elsker deg med en evig kjærlighet – En som er din evige livspartner, en ideell Venn og Far. Du kan synge med salme forfatteren at du bare har Jesus, ingenting annet i verden, men alt er ditt når du har Jesus, for Han vil sørge for at alle dine behov blir tilfredsstilt.

Du har En du kan elske, En du kan tvinne hjertet ditt rundt – og tvinne livet ditt sammen med. Dag etter dag kan du la hjertet ditt bli dradd nærmere og nærmere Ham –

denne Ene som er vakrere enn den vakreste soloppgang eller solnedgang

denne Ene som er mer enn du noensinne har drømt om i drømmene dine

denne Ene som kan gi deg en voksende følelse av viktighet, fordi du er Hans

Og når kvelden begynner å mørkne, innfrir Han løftene Sine på nye måter:

Og nå, så sier Herren, som skapte deg, Jakob, som dannet deg, Israel: Frykt ikke! Jeg har gjenløst deg, kalt deg ved navn, du er min. Når du går gjennom vann, er jeg med deg, og gjennom elver, skal de ikke overskylle deg. Når du går gjennom ild, skal du ikke svies, og luen skal ikke brenne deg. For jeg er Herren din Gud, Israels Hellige, din Frelser. Jeg gir Egypt til løsepenge for deg, Etiopia og Seba gir jeg i ditt sted. Fordi du er dyrebar i Mine øyne, fordi du er aktet høyt og jeg elsker deg, gir jeg mennesker i ditt sted og folkeslag i stedet for ditt liv.”

Jesaja 43:1-4

Advertisement
%d bloggers like this: