19 juni: Vær en god forsterker

Og dere fulgte vårt og Herrens eget eksempel da dere under hard motgang tok imot Ordet med den glede som Den hellige ånd gir… For fra dere har Herrens ord fått lyde vidt utover.”

1 Tessalonikerbrev 1:6, 8

Enhver menighet burde ha god akustikk. Ikke bare for at sang og preken kan høres lett inne i bygningen — de burde også bli kringkastet klart ut til nærmiljøet. Den beste amplifiseringen kommer ikke fra ett lydanlegg i bygningen; det vil komme fra lyden som spres i lokalsamfunnet.

Paulusberømte menigheten i Tessalonika for å være lydplate for evangeliet: ikke bare mottok de Guds Ord, med glede midt i lidelsene deres, men de kringkastet det utover hele byen og de omliggende områdene. De var ikke fornøyd med å oppleve friheten og fordelene fra evangeliet selv; de var fast bestemt på å dele deres glede i Jesus med andre.

Hva med deg? Er du bare en mottaker, eller er du en forsterker, for evangeliet? Når du forlater en kirkebygning, føler du det som om ditt åndelige arbeid er ferdiggjort, eller at det nettopp har begynt? Lever du bare for din egen nytelse, eller for Guds ære?


 

Advertisement
%d bloggers like this: