Kristne Valentine hilsninger forbudt

Image result for happy valentines day

Hvert år gir Polly Olsen ut hjerteformede Valentine kort til medstudenter og lærere på Northeast Wisconsin Technical College.

I fjor hadde hvert Valentine kort innskriften “Du er spesiell! 1 Johannes 4:11”, “Jesus elsker deg! Romerne 5:8”, og “Du er elsket og tatt vare på! 1 Peter 5:7”.

Rick Esenberg, direktøren ved Wisconsin Institute for Law & Liberty, som representerer Olsen, sier om Pollys distribusjon av kortene: “Sist Valentine ble det sendt inn sikkerhetsstyrker for å pågripe henne og fortelle henne at hun hun snakket utenfor det godkjent området, ett område hun bare kunne snakke i dersom hun hadde utvidet tillatelse.”

I oktober anla Olsen ett søksmål, med den påstand at solen hadde krenket rettighetene hennes. “Alle trenger frihet, og dersom vi ikke har ytringsfrihet, så kan ikke sannheten vinne, og løgnen for løpe fritt,” sa hun modig til Action 2 News. “Jeg elsker skolen min, men jeg elsker friheten min og Gud mer.”

I Matteus 28:19 sa Jesus til apostlene: “Gå derfor å gjør alle folkeslag til disipler.” Dette krever mot, til og med i land som en gang tillot unge mennesker å dele hjertene sine åpent på Valentine dagen uten at sikkerhetsfolkene brøt inn.


 

Advertisement
%d bloggers like this: