Nok en seier for en kristen baker

Image result for jack phillips baker

Photo: Jack Phillips

Sist juni bestemte US Supreme Court til fordel for Jack Phillips som nektet å dekorere en kake for å feire bryllupet til et par av samme kjønn på grunn av hans kristne overbevisning. Etter denne historiske seier, angrep en trans-kvinne Phillips på samme grunnlag. Hun sa at Phillips hadde nektet å lage en kake i 2017 med en rose innside og en blå utside for å symbolisere overgangen hennes. Avgjørelsen hans var basert på hans kristne overbevisning fra 1 Mosebok om at Gud skapte oss mann og kvinne.

Denne gangen bestemte Alliance Defending Freedom å gå til verks middelbart og motsaksøke statlige tjenestemenn for trakassering. Etter å ha hørt begge sider av krangelen i mars, avviste Colorado Civil Rights kommisjonen alle anklager mot Phillips, dersom den andre saken ble droppet.

Selv om dette er nok en seier for religiøs frihet, så minner de fortsettende angrepene på Phillips oss på vår kulturs fiendskap mot det kristne verdenssynet. Det burde også minne oss på å være trofaste til Guds Ord – til og med når vi møter motstand.


 

Advertisement
%d bloggers like this: